دسته‌بندی نشده

مزایای استفاده از قفل دیجیتال

مزایای استفاده از قفل دیجیتال

مزایای استفاده از قفل‌های دیجیتال باعث شده است که افراد زیادی به جای استفاده از کلیدهای فیزیکی بتوانند از طریق تشخیص چهره، بلوتوث، اثر انگشت و رمز عبور برای باز کردن درب ورودی خود اقدام نمایند. قفل دیجیتال که یک نوع قفل الکترومکانیکی است به شما این امکان را می‌دهد تا با استفاده از گوشی خود و از راه دور درب خود را باز و بسته کنید. در ادامه به بررسی مزایای قفل دیجیتال می‌پردازیم. برای خرید قفل‌های دیجیتال، با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت می‌توانید از طریق شرکت تخصصی کایا بی ام اس ثبت سفارش نمایید.

 مزایای استفاده از قفل های دیجیتال

  •  سهولت در ورود: قفل‌های دیجیتال، به تکنولوژی‌های مدرن مانند کلید کارتی، اسکن اثر انگشت، صفحه‌کلید فشاری یا لمسی و غیره مجهز هستند. شما با داشتن قفل هوشمند دیگر نصب نرده و حفاظ و هم‌چنین زدن قفل نداشته و در کمترین زمان ممکن می‌توانید به فضای داخی خانه بروید.
  •   ضد سرقت بودن در: قفل‌های دیجیتال یکی از مطمئن‌ترین قفل‌های ضد سرقت در بازار هستند. سیستم این قفل‌ها طوری طراحی شده است که در صورت ضربه زدن به در و وارد کردن رمز اشتباه، سریع زنگ هشدار در فعال می‌گردد. به همین دلیل قفل‌های دیجیتالی قابل اطمینان ترین قفل‌ها هستند.
  • راحتی بیشتر در ورود به فضای داخلی: زمانی که در خانه نیستید و اعضای دیگر خانواده می‌خواهند وارد خانه شوند می‌توانید کدهایی با تاریخ انقضای مشخص برای آن‌ها لحاظ نمایید. با توجه به مجهز بودن قفل‌های دیجیتال به اثر انگشت، شما می‌توانید با قرار دادن انگشت خود بر روی پنل دستگاه، وارد فضای داخلی شوید؛ و یا با اپلیکیشن گوشی همراه، می‌توانید ورود و خروج خود را کنترل نمایید.
  • آرامش خاطر داشتن با قفل‌های دیجیتال: مهم‌ترین مزایا و ویژگی قفل‌های دیجیتال امکان ردیابی کردن افرادی که به فضای داخلی وارد شده‌اند است. این ویژگی، مخصوصا برای مکان‌هایی مانند اداره برای کنترل ورود و خروج افراد بسیار گزینه‌ی خوبی می‌باشد. در صورتی که شما فراموش کرده باشید درب منزل را ببندید به راحتی می‌توانید با استفاده از قفل دیجیتال از طریق گوشی درب را قفل نمایید.
  • عدم نیاز به قفل کردن در: در صورت استفاده از قفل‌های سنتی شما باید هنگام خروج از خانه حتما در را به صورت دستی قفل نمایید؛ اما در قفل‌های دیجیتالی دیگر نیازی به این کار نبوده و بعد از خروج شما، در به صورت خودکار قفل می‌گردد؛ و فقط با استفاده از اثر انگشت و وارد کردن رمز، می‌توانید در را باز نمایید.
  • داشتن ایمنی بسیار بالا: قفل های دیجیتالی دارای امنیت بسیار بالایی می‌باشند، شما با استفاده از این قفل‌ها می‌توانید به راحتی به مسافرت بروید و هیچ‌گونه نگرانی از بابت منزل نداشته باشید. یکی از موارد قابل توجه که باعث امنیت بیشتر این قفل‌ها می‌باشد این است که قفل‌های دیجیتالی از قسمت بیرونی دستگیره نداشته و فقط از سمت داخل قابل باز کردن است. با این اوصاف سارقین نمی‌توانند قفل در را باز نمایند.

 مزایای استفاده از قفل های دیجیتال 

تفاوت قفل‌های مکانیکی با قفل‌های دیجیتال

قفل‌های مکانیکی و یا همان قفل‌های سنتی که همه‌ی افراد از آن استفاده می‌نمایند با استفاده از یک کلید و با یک حرکت ضامن درون قفل حرکت کرده و باعث باز و بسته شدن قفل می‌شود. این قفل‌ها دارای معایب زیادی هستند که از مهم‌ترین آن‌ها گم شدن کلید، قابل دسترس و سرقت بودن و می‌باشند؛ اما قفل‌های دیجیتالی که از امنیت بالایی برخوردار هستند دیگر برای باز و بسته کردن درب نیازی به کلید نبوده و با استفاده از یک رمز، کارت مغناطیسی و اثر انگشت قابل باز و بسته بودن است.

 

انواع قفل‌های دیجیتال

امروزه قفل‌های دیجیتال مختلفی با ویژگی‌ها و کاربردهای گوناگون در بازار عرضه شده است. انواع قفل‌های دیجیتال را با توجه به عواملی مانند نوع اتصال، روش‌های شناسایی، نوع طراحی، سطح امنیت و امکانات مدیریتی دسته‌بندی می‌کنند. یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که برای دسته‌بندی قفل‌های دیجیتال اهمیت دارد کاربرد آن‌ها در اداره، هتل، خانه و غیره می‌باشد. در زیر به بررسی انواع قفل‌های دیجیتال می‌پردازیم:

قفل دیجیتالی اثر انگشتی

قفل‌های دیجیتال اثر انگشتی، رایج‌ترین نوع قفل‌ها در بازار می‌باشند که با استفاده از حسگر اثر انگشت کار می‌کنند. این قفل‌ها علاوه بر باز شدن با اثر انگشت، با استفاده از رمز عبور و کارت هوشمند قابل استفاده هستند. در قفل‌های اثرانگشتی از الگوریتم‌های رمزنگاری شده استفاده شده که قابلیت تشخیص بافت زنده سلولی را دارد. اکثر قفل‌های اثر انگشتی دیجیتالی توانایی ذخیره کردن تعداد زیادی اثر انگشت را دارند که بهترین گزینه برای خانه‌ها و ساختمان‌های اداری می‌باشد.

قفل‌های دیجیتال کارتی

 قفل‌های دیجیتال کارتی یا RFID با استفاده از کارت‌های هوشمند افراد را شناسایی می‌کنند و با تشخیص دادن اجازه ورود می‌دهند. در قفل‌های دیجیتال برای ورود کافی است کارت مخصوص را با آن نزدیک کرده و در باز شود. قفل‌های دیجیتال کارتی بیشتر در هتل‌ها و اداره قابل استفاده است. قفل‌های دیجیتالی کارتی به قفل‌های هتلی کارتی نیز معروف هستند.

قفل دیجیتال تشخیص چهره

قفل‌های دیجیتال تشخیص چهره برای اجازه ورود به افراد با استفاده از دوربین و الگوریتم‌های تشخیص چهره افراد را شناسایی می‌کنند. قفل‌های دیجیتال تشخیص چهره علاوه بر دارا بودن به دوربین، به اثر انگشت و رمز عبور مجهز بوده و برای افزایش امنیت و دقت از تکنولوژی‌هایی مانند 3D، AI یا IR استفاده می‌نمایند.

قفل‌های دیجیتالی رمزی

قفل‌های دیجیتالی رمزی، قفل‌هایی هستند که با استفاده از صفحه‌کلید لمسی از افراد رمز عبور خواسته تا اجازه‌ی ورود به آن‌ها را بدهد. قفل‌های رمزی در مکان‌هایی مانند اداره‌ها و خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به این‌که امکان دارد کدها یا رمز عبور فاش شود؛ این قفل‌ها دارای امنیت پایین‌تری نسبت به قفل‌های دیگر دیجیتالی هستند.

انواع قفل‌های دیجیتال

قفل‌های دیجیتال ترکیبی

قفل‌های دیجیتال ترکیبی، از روش‌های متعددی برای وارد شدن مانند رمز عبور، اثر انگشت و کارت RFID استفاده می‌نمایند. قفل‌های ترکیبی دارای امنیت بالایی است زیرا در قفل‌های ترکیبی باید با استفاده از روش‌های مختلف هویت فرد تایید شود. به همین دلیل افراد غیر مجاز نمی‌توانند وارد شوند.

قفل‌های دیجیتال موبایلی

قفل‌های دیجیتال موبایلی با استفاده از شبکه‌های بی‌سیم مثل بلوتوث و وای فای اجازه ورود می‌دهند. قفل‌های هوشمند کاربرد زیادی در خانه دارند زیرا با استفاده از این قفل‌ها می‌توان با موبایل وضعیت قفل را کنترل کرد. این قفل‌ها با قابلیت ثبت ورود و خروج افراد، یکی از بهترین قفل‌های دیجیتال محسوب می‌شوند.

قفل‌های دیجیتال درب ضد سرقت

قفل‌های ضد سرقت یکی از انواع قفل‌های دیجیتال می‌باشند که بر روی درب‌های ضد سرقت نصب می‌گردند. این قفل‌ها دارای انواع مختلفی هستند. یکی از آن‌ها به شما این امکان را می‌دهد در را به صورت آیفون تصویری مدیریت نمایید؛ و یا این که روی آن‌ها می‌توان از کلیدهای مکانیکی کد دار با سطح امنیت بالا استفاده نمود.

 برای دیدن دسته بندی قفل‌های هوشمند دیجیتال وارد لینک “قفل هوشمند” شوید و محصول موردنظر خود را انتخاب و خریداری کنید.

 

اجزای انواع قفل های دیجیتال

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که قفل‌های دیجیتال با توجه به پیشرفته بودن دارای اجزای پیچیده‌ای هستند ولی باید بگوییم این‌طور نیست. در قسمت زیر به معرفی اجزای آن می‌پردازیم:

  •         بدنه قفل: به‌طورکلی، بدنه‌ی قفل‌های دیجیتال از جنس استیل هستند که یک نوع دیگر از آن وجود دارد که از پلاستیک فشرده می‌باشد.
  •         صفحه کنترل: کیفیت برد مدار یا صفحه‌ی کنترل بر روی عملکرد قفل‌های دیجیتال تاثیر زیادی دارد. در واقع برد مدار هسته ی قفل دیجیتال است.
  •         موتور قفل دیجیتال: موتوری که در قفل‌های دیجیتال استفاده شده است یک موتور کوچکی است که به قفل دیجیتال متصل می‌باشد. در واقع زمانی که رمز عبور یا اثر انگشت یا کارت برای باز کردن قفل درب استفاده می‌نمایید، صدای چرخش موتور را حتما می‌شنوید.
  •         دسته:  قفل‌های دیجیتال دارای دو نوع دسته بلند و گرد هستند؛ که با توجه به نیازهای متعدد می‌توانید هریک از این اجزا را خریداری نمایید.
  •         صفحه‌نمایش: قفل‌های دیجیتال با دارا بودن به صفحه‌نمایش بصری باعث شده است که کارایی آن راحت‌تر گردد. نمایشگر یا صفحه‌نمایش قفل‌های دیجیتال به رنگ آبی و سفید بوده اما بهتر است بدانید تمامی قفل‌های دیجیتال مجهز به صفحه‌نمایش نیستند.
  •         ماژول اثر انگشت: ماژول اثر انگشت دارای دو نوع اثر انگشت نوری و اثر انگشت نیمه‌هادی است که قیمت اثر انگشت نیمه‌هادی از قیمت اثر انگشت نوری بالاتر می‌باشد.
  •         سیلندر قفل: از آنجا که بالا بودن ایمنی قفل دیجیتال عامل بسیار مهمی است، سیلندر قفل در قیمت قفل دیجیتال تاثیر زیادی دارد.
  •         جای باتری: جای باتری در قفل‌های دیجیتال شامل مدل‌های 4 باتری و 8 باتری است.

اجزای انواع قفل های دیجیتال

صرفه‌جویی و سرمایه گذاری در استفاده از قفل‌های دیجیتال

استفاده از قفل‌های سنتی یا مکانیکی دارای هزینه‌ی ثابتی است که کارفرما پرداخت می‌نماید؛ اما شما می‌توانید استفاده از قفل‌های دیجیتال را یک سرمایه گذاری در نظر بگیرید زیرا در هنگام فروش خانه می‌توانید سود بیشتری داشته باشید. حتی شما می‌توانید در صورت جابه جا شدن قفل دیجیتال خود را باز نمایید و در خانه‌ی دیگری بر روی در نصب کنید.

 

قفل‌های دیجیتال بر روی چه درهایی قابل نصب هستند؟

قفل‌های دیجیتال دارای انواع مختلفی می‌باشند، به همین دلیل با توجه به نوعی قفلی که شما انتخاب می‌کنید می‌توان بر روی درهای مختلفی نصب کرد. به‌طورکلی قفل‌های دیجیتال را بر روی انواع درهایی که در پایین نام می‌بریم می‌توانید نصب نمایید.

  •       درب‌های الوار و چوبی
  •       درهای خارجی
  •       درهای UPVC
  •       درهای آلومینیومی و شیشه‌ای

قفل‌های دیجیتال بر روی چه درهایی قابل نصب هستند؟

نحوه نصب کردن قفل‌های دیجیتال

نصب کردن قفل‌های دیجیتال بر روی درب نیازمند ابزار و تجهیزاتی است که باید آن‌ها را تهیه نمایید و بعد از مطالعه کردن راهنمای نصب در کاتالوگ، برای نصب آن اقدام کنید.

  •       در ابتدا باید با استفاده از یک خط کش ضخامت در را اندازه‌گیری کنید.
  •       بعد از اندازه‌گیری، بر روی قسمت‌هایی از در که می‌خواهید دستگیره دیجیتال را نصب کنید علامت گذاری کرده و سپس با استفاده از دریل آن‌ها را سوراخ نمایید.
  •       در این مرحله، خارجی قفل روی در نصب می‌شود و قسمت نگهدارنده به روی آن نصب می‌گردد. سپس، بخش خارجی قفل دیجیتال به منبع جریان متصل شده و با پیچ‌ها می‌توانید محکم کنید.
  •       در نهایت زبانه‌ی قفل که هیچ ارتباطی با زبانه‌ی اصلی در ندارد نصب می‌شود.

 

نتیجه‌گیری

همان طور که در بالا اشاره کردیم، قفل‌های دیجیتال یکی از مهم‌ترین تجهیزات امنیتی هستند که با نصب کردن بر روی درب‌ها امکان سرقت و نفوذ کاهش می‌یابد و باعث امنیت و آسایش می‌گردد؛ و هم‌چنین با نصب این قفل‌ها دغدغه‌ای برای گم کردن کلید ندارید. برای خرید قفل‌های دیجیتال و بهره بردن از مزایای آن می‌توانید به سایت کایا مراجعه کرده و قفل‌های دیجیتال را با بالاترین کیفیت خریداری نمایید. با خرید قفل‌های دیجیتال از شرکت تخصصی کایا امنیت و آرامش خود را تضمین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *